![]() | Hmm Prijatelji danas ,ima ali kako :D Kad imas para imas i drugara ;) | |
karma: 609 posts: 347 | to je moj dragi... i najbolji prijatelj i momak i buduci muz mmmm ;) | |
![]() | Imam najboljeg prijatelja vec dugo godina, i do sada sve je bilo na prijateljskoj osnovi, jer smo obadvoje razliciti, i tako je najbolje, ne moze se desiti da se zaljubimo jedno u drugo.A ako bi se kojim slucajem i desilo, izabrala bi da ostanemo prijatelji. | |
![]() | (removed_user - @ 28/6/2009 - 12:55) Imam najboljeg prijatelja vec dugo godina, i do sada sve je bilo na prijateljskoj osnovi, jer smo obadvoje razliciti, i tako je najbolje, ne moze se desiti da se zaljubimo jedno u drugo.A ako bi se kojim slucajem i desilo, izabrala bi da ostanemo prijatelji. Vjeruj da moze.;) Suprotnost je privlacno..dok zajednicko duze traje.;):) Izmedju muskarca i Zene, prijateljstvo moze biti..sve dok se ljubav ne rodi..;) Uvijek ce se naci jedno od 2 da ce imati vise osjecaja od "prijateljstva" . ;) | |
karma: 734 posts: 121 | (TVOJE_MEDENO - @ 29/1/2008 - 14:31) tesko da momak i cura mogu da budu prijatelji..tu se uvjek nesto vise s vremnom rodi.. ja mislim da ako je pravo drustvo moze bit i bez toga.. ja i mmoj naj prijatelj kao brat i sestra smo vec 7 godina nikad do niceg nije doslo.. a naj prijatelj od moje drugarice ddesava se stalno nesto pa sad ko ce znati | |
![]() | ja sam hodala najboljim prijateljom i sad nemam ni jednog ni momka ni prijatelja.. nebi preporucila nikom ko ima super frenda da pocne nesto snjim nije to to | |